Jäätelöannoksella 800 euron hintalappu – tässä syy

Jäätelö (1)
Shutterstock

Suostuisitko maksamaan jäätelöannoksesta useita satoja euroja?

Chicagolaisessa The Langham -hotellissa on myynnissä jäätelöannos, jolla on hintaa peräti 780 euroa.

Victoria sundae -nimellä kulkeva huikean kallis annos on saanut nimensä Englannissa 1800- ja 1900-lukujen aikana hallinneen kuningatar Viktorian mukaan. Jäätelöannos on nimensä mukaisesti vähintäänkin kuninkaallinen.

Huippulaatuiset ainekset

Victoria-jäätelöannoksessa on sekä vanilja- ja suklaajäätelöä. Annoksen sisältämä suklaajäätelö on valmistettu premium-laatuisesta Guittard Complexite -suklaasta, joka sisältää 70 prosenttia aitoa kaakaota. Annoksen vaniljajäätelö ei sekään ole suinkaan perus-markettilaatua, vaan se on tehty kolmea eri vaniljalaatua yhdistelemällä.

Tämä annos kustantaa liki 800 euroa. Kuvakaappaus: Huffington Post

Annos on koristeltu karamellisoiduilla, kultaisilla maapähkinöillä, 24 karaatin kultatomulla, tummasta suklaasta valmistetulla suklaakrokantilla, Hennessy VSOP -konjakilla, sulatetulla toffeella, kinuskikastikkeella, suolaisella karamellikastikkeella sekä kermavaahdolla. Annoksen päällä komeilee lehtikultaa ja käsintehty suklainen kruunu.

Jäätelöannos tarjoillaan Wedgwoodin kristallikulhosta, jonka asiakas saa viedä herkuttelun jälkeen kotiinsa. Jälkiruoan seuraksi hintaan kuuluu myös pullollinen 2003 Dom Perignon -samppanjaa.

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat