Hulvaton reaktio! Pikkupoika ei usko tarjotun ruoan olevan syötävää – huijaako äiti?

poika-sloppy-joe
Shutterstock / Kuvakaappaus: YouTube

Lasten suusta kuulee hauskoja juttuja ja usein heillä on myös vahva mielipide ruoasta.

Pieni poika naurattaa katsojia YouTube-videolla, jossa hän on vakuuttunut äitinsä tarjoaman ruoan olevan kakkaa. Hänen äitinsä on laittanut lautaselle Sloppy Joe -hampurilaisen ja perunalastuja. Sloppy Joe on Yhdysvalloissa suosittu hampurilainen, joka täytetään jauhelihakastikkeella.

Poika nostaa hampurilaisesta kannen pois ja tuijottaa sisällä olevaa jauhelihaa. Pojan ilme on myös katsomisen arvoinen.

– Se on kakkaa, poika toteaa heti alkuun.

Asiaan ei auta se, että pojan äiti ja sisarukset yrittävät kertoa ruoan olevan Sloppy Joe eikä kakkaa. Poika pysyy päätöksessään ja väittää ruoan olevan kakkaa. Hän ei suostu maistamaan hampurilaista, vaan siirtää sen sivuun lautaselta. Perunalastut kuitenkin kelpaavat hänelle.


Lähde: AWM

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.