Huippumallin uskomaton ruokavalio: Jopa tomaattien syöminen rajoitettua

tomaatti
Huippumallin ruokavaliossa tomaattien syöminen on rajoitettua. Shutterstock

Huippumalli Gisele Bündchen on upeissa mitoissa. Merkittävä syy tähän lienee naisen supertarkka ruokavalio, jonka mukaan yksityiskokki valmistaa huippumallin ja hänen perheensä ruoat.

Gisele Bündchenin ja hänen miehensä Tom Bradyn yksityiskokki Allen Campbell valmistaa kuuluisalle perheelle ruoat hyvin tarkkaan pääosin kasviksista. Campbellin loihtimissa ruoissa jokainen raaka-aine on mietitty tarkkaan.

80-prosenttisesti vihannespainotteinen ruokavalio

Kokin mukaan kuuluisa perhe ei todellakaan noudata perinteistä, amerikkalaista ruokavaliota. Hiilihydraattipitoisista ruoka-aineista perheen lautaselle valikoituu pääasiassa täysjyväriisiä, kvinoaa sekä hirssiä. Sekä vehnäjauho että sokeri ovat kumpikin raaka-aineita, joita Campbell ei käytä ruoanlaitossa lainkaan.

– 80 prosenttia kaikesta, mitä he syövät, on vihanneksia. Ostan kaikkein tuoreimpia vihanneksia. Jos luomua ei ole saatavilla, en osta ruokaa, Campbell kertoo.

– 20 prosenttia ruokavaliosta koostuu vähärasvaisesta lihasta kuten luomupihveistä, silloin tällöin ankasta sekä kanasta. Kaloista käytän enimmäkseen villilohta, Campbell jatkaa.

Jokainen ruoanlaitossa käytetty raaka-aine mietitään Bündchenille ja Bradylle tarkkaan. Tomaatteja, pippuria, sieniä ja munakoisoa Campbell ei suosi valmistaessaan kuuluisalle perheelle ruokaa, sillä niillä ei ole elimistön tulehduksia estäviä vaikutuksia.

– Tomaatteja käytän vain silloin tällöin, mutta ehkä vain noin kerran kuukaudessa. Olen hyvin varovainen tomaattien kanssa, sillä ne aiheuttavat tulehdustiloja, Campbell kertoo.

Lähde: Boston.com


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja