Huikea oivallus: Yllättävä raaka-aine tekee munakkaasta täydellistä

Oletko koskaan lisännyt munakkaan joukkoon mehua? Popsugar.comin mukaan näin kannattaisi aina tehdä.

Munakas on helppo ja nopea aamupala, joka pitää proteiinipitoisuutensa vuoksi nälän loitolla pitkään. Yllättävällä raaka-aineella klassikkoruoasta saa kuitenkin entistä herkullisempaa.

Täydellisen munakkaan salaisuus on appelsiinimehu

Aavistus appelsiinimehua tekee Popsugar.com-sivuston mukaan munakkaasta entistä parempaa. Mehu tuo tavallisesti suolaiseen munakkaaseen aavistuksen makeutta, ja kirkastaa klassikkoherkun väriä.

Jos appelsiinimehua lisää munakkaaseen vain vähän, ei sitä maista erikseen, vaan mehu täydentää munakkaan makumaailmaa. Apaattisen värinen munakas muuttuu appelsiinimehun vaikutuksesta myös houkuttelevamman näköiseksi.

Lähde: Popsugar

Munakas ja villiyrttisalaattia 14:06

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.