Huikea oivallus: Yllättävä raaka-aine tekee munakkaasta täydellistä

Oletko koskaan lisännyt munakkaan joukkoon mehua? Popsugar.comin mukaan näin kannattaisi aina tehdä.

Munakas on helppo ja nopea aamupala, joka pitää proteiinipitoisuutensa vuoksi nälän loitolla pitkään. Yllättävällä raaka-aineella klassikkoruoasta saa kuitenkin entistä herkullisempaa.

Täydellisen munakkaan salaisuus on appelsiinimehu

Aavistus appelsiinimehua tekee Popsugar.com-sivuston mukaan munakkaasta entistä parempaa. Mehu tuo tavallisesti suolaiseen munakkaaseen aavistuksen makeutta, ja kirkastaa klassikkoherkun väriä.

Jos appelsiinimehua lisää munakkaaseen vain vähän, ei sitä maista erikseen, vaan mehu täydentää munakkaan makumaailmaa. Apaattisen värinen munakas muuttuu appelsiinimehun vaikutuksesta myös houkuttelevamman näköiseksi.

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja