Herkuttelu nousee uudelle tasolle – näin teet rasvaa tiriseviä donitsisipsejä!

donitsi
Shutterstock

Välillä täytyy saada herkutella oikein olan takaa. Tähän tarkoitukseen donitsisipsit sopivat paremmin kuin hyvin.

Donitsisipsi kuulostaa todella eksoottiselta, mutta todellisuudessa niitä on maailman helpointa tehdä itse kotona. Osta kaupasta tavallinen donitsipaketti. Maustamattomat, makeat donitsit toimivat parhaiten.

Halkaise donitsit leveyssuunnassa keskeltä poikki. Kaada laakealle lautaselle sokeri-kaneliseosta, ja dippaa donitsinpuolikkaan "paljas" taikinapinta seokseen. Laita donitsinpuolikkaat sitten kuumaan voileipägrilliin. Parin sekunnin päästä donitsi on litistynyt grillissä, siinä on kaunis kuvio pinnassa ja mikä parasta, se tirisee rasvaa. Nosta donitsilettu pois grillistä lastan tai pihtien avulla. Laita se lautaselle jäähtymään. Donitsisipsi muuttuu rapeaksi jäähdyttyään kunnolla!

Tarjoile donitsisipsin kanssa kermavaahdosta ja mansikkahillosta tehtyä dippiä. Rapsakka donitsisipsi on täydellinen jälkiruokanaposteltava kesäiseen terassipöytään!

Katso videolta, miltä ihana donitsisipsi näyttää!

Lähde: Popsugar, Youtube

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!