Herkuttelu nousee uudelle tasolle – näin teet rasvaa tiriseviä donitsisipsejä!
Välillä täytyy saada herkutella oikein olan takaa. Tähän tarkoitukseen donitsisipsit sopivat paremmin kuin hyvin.
Donitsisipsi kuulostaa todella eksoottiselta, mutta todellisuudessa niitä on maailman helpointa tehdä itse kotona. Osta kaupasta tavallinen donitsipaketti. Maustamattomat, makeat donitsit toimivat parhaiten.
Halkaise donitsit leveyssuunnassa keskeltä poikki. Kaada laakealle lautaselle sokeri-kaneliseosta, ja dippaa donitsinpuolikkaan "paljas" taikinapinta seokseen. Laita donitsinpuolikkaat sitten kuumaan voileipägrilliin. Parin sekunnin päästä donitsi on litistynyt grillissä, siinä on kaunis kuvio pinnassa ja mikä parasta, se tirisee rasvaa. Nosta donitsilettu pois grillistä lastan tai pihtien avulla. Laita se lautaselle jäähtymään. Donitsisipsi muuttuu rapeaksi jäähdyttyään kunnolla!
Tarjoile donitsisipsin kanssa kermavaahdosta ja mansikkahillosta tehtyä dippiä. Rapsakka donitsisipsi on täydellinen jälkiruokanaposteltava kesäiseen terassipöytään!
Katso videolta, miltä ihana donitsisipsi näyttää!
Lähde: Popsugar, Youtube
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan