Herkullinen piiras syntyy mikrossa minuuteissa – kokeile!
Tiesitkö, että terveellisen piiraan voi valmistaa mikrossa muutamassa minuutissa? Kokeile herkullista reseptiä!
Kun tarvitset nopeasti lounaan eteesi tai pikaisen välipalan työpäivän tai koulun jälkeen, kokeile tätä herkullista piirasta, joka valmistuu mukissasi minuuteissa.
Tarvitset:
1 tl voita
1 kananmuna
1 1/2 rkl täysmaitoa
ripaus suolaa ja pippuria
2 rkl cheddar-raastetta
haluamasi täytteet: esimerkiksi neljä pilkottua kirsikkatomaattia, pieni kourallinen pinaattia ja kaksi pilkottua kevätsipulia, lisäksi voit kokeilla kinkkua tai pekonia
1 viipale leipää (pieneksi revittynä)
Tee näin:
1. Laita voinokare mikronkestävään mukiin ja sulata mikrossa.
2. Lisää mukiin kananmuna, sekoita ja lisää maito, juusto, suola, pippuri ja haluamasi täytteet.
3. Aseta vielä leipäpalaset mukin päälle ja paina niitä niin, että ne peittyvät kananmunaseoksen alle.
4. Laita muki mikroon noin kolmeksi minuutiksi. Tiedät, että piiras on valmis, kun se irtoaa reunoilta ja pysyy kasassa.
4. Ota lautanen ja käännä muki sille ympäri. Taputa mukin pohjaan, odota hetki ja nosta muki pois varovasti. Piiraan tulisi pysyä yhtenä kappaleena. Nauti!
Näin piiras valmistuu – katso video:
Jos video ei näy mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.
Lähde: Mumsnet
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti