Hampurilaiskriisi: McDonald's sulkee satoja ravintoloita

McDonalds
SHUTTERSTOCK

Talouskriisi on ulottanut vaikutuksensa myös pikaruokajätti McDonald'siin, joka aikoo sulkea kansainvälisesti peräti 700 ravintolaa tänä vuonna.

McDonald'sin alkuvuoden huonot myyntiluvut johtivat jo alkuvuodesta 350:n heikosti menestyneen ravintolan sulkemiseen Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Japanissa. Myöhemmin tänä vuonna aiotaan sulkea vielä toiset 350 ravintolaa.

McDonald'sin tulot ovat vähentyneet 11 prosenttia ja voitot ovat laskeneet 30 prosenttia vuoden 2015 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Yhteensä 700 ravintolaa suljetaan

McDonald'silla on ympäri maailmaa kaiken kaikkiaan 32 500 ravintolaa. Vaikka yhteensä vain kaksi prosenttia Mäkkäreistä aiotaan sulkea tänä vuonna, voidaan ratkaisua pitää merkittävänä.

McDonald's on ryhtymässä toimiin, jotta asetetut taloudelliset tavoitteet pystyttäisiin jatkossa täyttämään. Mäkkäri julkistaa 4. toukokuuta lisätietoja siitä, mitä näillä toimilla tarkoitetaan

Lähde: Fortune

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!