Mainos

Hämmentävä yllätys ravintolan annoksessa – ruoka "heräsi eloon"

Japanissa paikalliseen ravintolaan syömään mennyt nuorimies koki yllätyksen, kun hänen tilaamansa mustekala lähti liikkumaan lautasella.

Japanilainen Shu San tilasi vastikään ravintolassa japanilaista herkkua, Odori Donia. Kuuluisan mustekalakeitto osoittautui yllättäen ainutlaatuiseksi kokemukseksi, sillä mustekala ei suinkaan pysynyt paikallaan, kun San ryhtyi syömään annostaan.

Söisitkö sinä "tanssivaa mustekalaa"?

YouTubessa hurjasti katselukertoja keräävällä videolla nähdään, kun osana ruoka-annosta tarjoiltu mustekala alkaa liikkua villisti heti sen jälkeen, kun tarjoilija on kaatanut sen päälle aavistuksen soijakastiketta. Mustekala liikkuu lautasella kuin tanssien.

Japanilainen San ei kuitenkaan säikähdä tilannetta, vaan suhtautuu siihen huumorilla. Tilanne huvittaa Sania, mutta yllätyksestä huolimatta hän yrittää rohkeasti syödä annostaan.

Sittemmin tapahtuneelle on etsitty selitystä, eikä mustekalan uskota olleen oikeasti elossa lautasella. Kyse on ilmeisesti siitä, että mustekalan lihakset reagoivat refleksinomaisesti mausteiseen soijakastikkeeseen.

Katso videolta, kuinka mustekala liikkui annoksessa!

Lähde: Daily Mail

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja