Hämmentävä kuva: Näetkö sinäkin tässä kinkkusiivussa koiran?

2
Caters News / MVPhotos

Brittimies hämmästyi vastikään pahemman kerran, kun koiran kuva näytti ilmestyneen hänen kinkkusiivuunsa.

George Hembry huomasi vastikään leivänpäälliseksi tarkoitetussa kinkkusiivussa jotain outoa: Näytti siltä, kuin siivun pinnalle olisi taiteiltu koiran kuva. Hembry hämmentyi tapahtuneesta, sillä hänen rakas koiransa Stink kuoli alle vuosi sitten.

– Äitini oli tekemässä minulle voileipää, mutta en olisi millään pystynyt syömään leipää, jossa on koirani kasvot, Hembry kertoo Daily Mail -lehdelle. 


– Se sai minut toivomaan, että Stink olisi täällä, hän jatkaa.

Vielä oudomman tapauksesta tekee se, että Hembry oli vastikään käynyt keskustelun siitä, kuinka paljon hän kaipasi koiraansa.

– Olimme aiemmin samana päivänä puhuneet siitä, kuinka paljon kaipasimme sitä, koska silmiini oli juuri osunut Facebookissa vanha kuva koirastani

Lähde: Caters News / MVPhotos, Daily Mail


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_master_chef_vip
   MasterChef Suomi

   Rakastettu MasterChef 2020 nostaa kilpailemisen uudelle tasolle sillä tällä kertaa toisistaan ottaa mittaa ruuanvalmistuksen ammattilaisia ja nyt tuomareilla onkin mahdollisuus vaatia kilpailijoilta entistä enemmän kasvua, itsensä ylittämistä sekä huikeita oivalluksia. Tuomareina toimivat Tomi Björck ja Sikke Sumari sekä Kape Aihinen.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja