Haluaisitko opiskella tacojen syömistä? Amerikkalaisyliopistossa se on mahdollista
Olisitko uskonut, että maailmalla voi opiskella tacojen syömistä?
Vuosien saatossa amerikkalaisyliopistoissa on järjestetty mitä kummallisempia ruokaan liittyviä kursseja. Uusin näistä on kurssi, jonka aikana on tarkoitus opetella syömään tacoja oikeaoppisesti.
Aiemmin on uutisoitu muun muassa pizzan ja oluen alkeita opettavista amerikkalaisista opinahjoista, mutta jatkossa myös tacojen opiskelu on mahdollista rapakon toisella puolen. Sopivin opinahjo tacojen ystäville lienee siis jatkossa Kentuckyn yliopisto, joka opettaa tacojen syömistä jatkossa aiheeseen perehtyvällä kurssilla.
Kurssilla perehdytään tarkasti meksikolaiseen ruokaan, kirjoitetaan ravintola-arvosteluja – ja syödään luonnollisesti tacoja. Yliopistosta kerrotaan, että kurssilla tutustutaan tacojen syömisen ohella meksikolaiseen kulttuuriin ja pyritään rakentamaan ruoan kautta sosiaalisia suhteita.
Lähde: Fox News
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti