0:38

Google otti kantaa muotidieettiin: Poisti kananmunan salaatti-emojista vegaanien vuoksi

Googlen päivityksen myötä salaatti-emojissa ei enää nähdä kananmunaa. Nyt myös vegaanit voivat käyttää kyseistä emojia teksteissään hyvillä mielin. 

Nykyisin yhä useampi ravintola on lisännyt ruokalistoilleen vegaaneille sopivia vaihtoehtoja. Nyt tämä kasvava trendi on laajentunut myös pikselimaailmaan.

Viimeisimmässä päivityksessä Google muokkasi Android-käyttäjien salatti-emojia paremmin vegaaneille sopivaksi poistamalla salaattiannoksesta kananmunan. 

"Hei lihansyöjät, vegaanit ja kaikki siltä väliltä"

Tällä muutoksella Google pyrkii lisäämään monimuotoisuutta älypuhelinten käyttäjien joukossa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Googlella on keskusteltu paljon yhteenkuuluvuudesta ja monimuotoisuudesta, Google-emojien UX-päällikkö Jennifer Daniela kirjoitti Twitterissä.

Danielan mukaan emojin päivitetty versio vastaa paremmin sen alkuperäistä käyttötarkoitusta.

– Hei lihansyöjät, vegaanit ja kaikki siltä väliltä.

Lähde: Independent 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja