Brittivankilalta erikoinen veto: Kielsi vangeilta puuron – perusteena turvallisuusriski!

Näin teet maistuvan munakahvin kotona 0:47 Näin teet maistuvan munakahvin kotona

Brittivankila perustelee puuron vaihtamista muroihin turvallisuustekijöillä. 

Mitähän mieltä vankila olisi tästä aamupalatuotteesta? 

Puuro sisältää runsaastiu kuitua, proteiinia ja hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja, jotka tekevät siitä mitä parhaimman vaihtoehdon aamupalalle. 

Vaikka puuron voidaankin sanoa olevan erittäin terveellistä syötävää, aivan kaikki eivät ole vakuuttuneet sen erinomaisuudesta. 

"Kuinka hullu sääntö tämä oikein on?"

South Walesissa sijaitseva vankila on nimittäiun kieltänyt vangeilta puuroa tämän ruokalajin sisältämän mahdollisen turvallisuusriskin vuoksi. Kiellon taustalla on selitys, jonka mukaan puuroa voitaisiin mahdollisesti käyttää lukkojen tukkimiseen.

– Sen sijaan saamme päivittäin suklaakuorrutteisia riisimuroja. Kuinka hullu sääntö tämä oikein on? vanki Stephen Bruno kirjoitti Inside Time -lehdessä.

Vaikka vangeille ei tarjota mahdollisuutta hankkia itselleen aamupalaa, jota on syöty vankiloissa vuosisatojen ajan, he saavat kuitenkin hankkia itselleen muroja – ja liimaa!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!