Asiantuntijat ylistivät "luomuherkkua" – paljastuikin McDonald'sin ruoaksi

McDonalds
SHUTTERSTOCK

Luomuruoka on kovassa suosiossa, mutta tietävätkö edes asiantuntijat aina, onko heidän syömänsä ruoka todella luomua?

McDonald’s on palkannut Myytinmurtajista tutun Grant Imaharanpuhdistamaan pikaruokaketjun mainetta, mutta hollantilaisilla ruokamessuilla tehdyn maistatuksen perusteella Mäkkärin sijoitus asiantuntijaan saattaa olla turha.

Foodbeastin julkaisemalla videolla McDonald’sin ruoista kerrottiin asiantuntijoille, että he syövät uuden luomuruokaa tarjoavan pikaruokaketjun tuotteita. Asiantuntijat kehuivat maistiaisia vuolaasti ja täysin tietämättä, että todellisuudessa he söivät aivan tavallista Mäkkärin ruokaa.

Asiantuntijoita pyydettiin myös vertaamaan maistamiaan ruokia McDonald’sin ruokiin. Moni kertoi näiden ruokien olevan huomattavasti maukkaampia. Kehuja tuli myös siitä, että he kuvittelivat kaikkien ainesten olevan luomua.

Seuraa videolta, millaisia reaktioita McDonald'sin ruoat herättivät asiantuntijoissa.

Jos video ei näy mobiililaitteellasi, valitse täysversio sivun alalaidasta.

LUE MYÖS

Lähde: Foodbeast

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja