Asiakas järkyttyi – julkkiskokin ravintolasta löytyi toukkia
Asiakas koki järkyttäviä hetkiä, kun tv:stä tutun huippukokki Jamie Oliverin ravintolasta paljastui toukkaongelma.
Tv-kokki Jamie Oliverin Norwich- ravintolassa ruokaillut 48-vuotias mies koki mieleenpainuvan ravintolakokemuksen, kun hänen päähänsä alkoi pudota toukkia kesken ruokailun. Katosta pudonneet toukat päätyivät sekä miehen lautaselle että hiuksiin.
– Raavin päätäni ikuisuuden kokemuksen jälkeen, enkä ole täysin varma siitä, ettenkö syönyt yhtään toukkaa, järkyttynyt asiakas kommentoi tilannetta.
Toukkien hyökkäyksestä kärsinyt ruokailija teki valituksen viranomaisille. Ravintolan tiedottajan mukaan valitus on kuitenkin jo käsitelty ja ravintolan elintarviketurvallisuus varmistettu.
"Ei todisteita laajamittaisesta ongelmasta"
Ravintolassa käynnistettiin välittömästi laajamittaiset tutkimukset toukkien alkuperän selvittämiseksi. Huoneen yläpuolelta ei löydetty näyttöä esimerkiksi kuolleen eläimen aiheuttamasta hyönteistuhosta, vaan syyksi arvellaan puurakenteissa viihtyvät tupajumin toukat.
Jamie Oliver kertoi tiedotteessaan, että aiemmin tällä viikolla ravintolassa tapahtunut välikohtaus on saatu täysin tutkittua.
– Ei näytä olevan todisteita laajamittaisesta ongelmasta, Jamie Oliver kommentoi tapausta.
Välikohtauksesta huolimatta Jamien Italian Norwich-ravintola säilyttää täydet viisi tähteä elintarvikehygienian laadunvalvonnassa.
Lähde: Mirror.co.uk
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka