Mainos

6 ruokaa, joita kannattaa pitää pakastimessa – hellesään pelastaja!

Nämä yllättävät ruoat voivat maistua jopa paremmilta pakastettuina kuin huoneenlämpöisinä. Laita rohkeasti alla lueteltuja ruokia pakkaseesi hellesäällä!

Pakastetut ruoat viilentävät mukavasti hellepäivänä. Pakasta ruoat uudelleensuljettavissa pienissä pusseissa, niin säästät runsaasti tilaa pakkasessasi. Kookkaat muovirasiat vievät paljon ylimääräistä tilaa pakkasessa, varsinkin, jos ne eivät ole täynnä.

1. Banaanit

Jäädytetyt banaanit ovat kesän ihanin ja terveellisin virkistäjä. Jäädytettyjä banaaneja voi napsia sellaisenaan, sekoittaa blenderissä tuorejäätelöksi tai smoothieksi, tai vaikka kuorruttaa suklaakastikkeella.

2. Nallekarkit

Kuulostaa uskomattomalta, mutta tämä todella toimii! Perinteiset nallekarkit maistuvat ihanalta kevyesti jäädytettyinä. 

3. Viinirypäleet

Jäädytä viinirypäleet pakkasessa ja nappaa pussi mukaan parvekkeelle tai terassille. Mikään ei ole ihanampaa, kuin jäädytettyjen viinirypäleiden napostelu aurinkotuolissa.

4. Suklaavanukas

Jäädytä suklaavanukas nopeasti pakastimessa. Nauti lusikalla jäätelön tapaan. Nam!

5. Mango

Kuutioi mangosta pieniä palasia. Esijäädytä pakkasessa leivinpaperipalasen päällä, niin mangonpalaset eivät pääse tarttumaan toisiinsa. Siirrä ne sitten uudelleensuljettavaan muovipussiin. Nauti jäätyneet mangonpalaset sellaisenaan tai vaikka hedelmäsalaatin seassa!

6. Suklaakeksit

Varsinkin mintulla maustetut suklaakeksit toimivat loistavasti pakastettuina.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja