6 pätevää syytä sille, miksi ruoka on ehdottomasti parempaa kuin seksi

Ruoka seksi hampurilainen
Shutterstock

Kyllä, ruoka voittaa seksin. Tutkimuskin sen todistaa!

Vuonna 2016 toteutetun tutkimuksen mukaan suurin osa ihmisistä pitää syömistä nautinnollisempana kuin seksiä. Tutkimuksessa selvitettiin lähes 12 000 ihmisen mielipiteet eri puolilta maailmaa ja jopa 60 prosenttia ilmoitti preferoivansa ruokaa seksin sijaan.

Tässä kuusi hyvää syytä sille, miksi tämä tutkimus on oikeassa ja ruoka on seksiä parempaa:

1. Voit syödä milloin haluat

Kukaan ei katso sinua halveksuvasti, jos syöt ruokaa auton etupenkillä. Seksin harrastaminen auton ratissa voi sen sijaan johtaa ei-toivottuihin seurauksiin. Ruokaa voit siis syödä lähes missä vain ja milloin vain.

2. Sinun ei tarvitse liikkua syödessäsi

Toki sinun täytyy hieman heilauttaa kättäsi naamaasi kohti, jotta saat nachon suuhusi, mutta muuten syöminen on hyvinkin helppoa, eikä kuluta energiaa.

3. Voit lähettää huonon ruoka-annoksen takaisin

Kun ruoka-annoksessasi on jotain vikaa, voit lähettää sen ravintolassa takaisin keittiöön. Sama sääntö ei valitettavasti päde pedissä seksikumppanisi kanssa.

4. Yksin syöminen on aivan yhtä kivaa kuin yhdessä syöminen

Syödä voit yksin tai muiden seurassa, ja se on yleensä yhtä nautinnollista. Sen sijaan seksin harrastaminen on yleensä huomattavasti mukavampaa jonkun kanssa kuin yksin.

5. Ruoka ei petä sinua

Seksiin liittyy usein tunteita, ja tunteet voivat satuttaa. Ruoka sen sijaan ei koskaan valehtele tai pelehdi työkaverisi kanssa selkäsi takana.

6. Ruoan kanssa ei tarvitse jutella

Voit toki kertoa omat kuulumisesi pepperonipizzalle, mutta ruoka ei velvoita sinua puhumaan. Mikään ei ole pahempaa kuin ensitreffit ennen seksiä, kun et keksi mitään puhuttavaa treffikumppanin kanssa.

Lähde: Hellogiggles

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja