12-vuotias poika söi pikaruokaa kolme kuukautta – nämä olivat seuraukset

Ei tule yllätyksenä, että jatkuva pikaruoalla herkutteleminen on epäterveellistä. 12-vuotiaan pojan kolme kuukautta kestäneen kokeilun seuraukset vahvistavat näitä ajatuksia.

Kiinalainen 12-vuotias poika oli joutunut noudattamaan tiukkaa dieettiä ylipainonsa vuoksi äitinsä vaatimuksesta. Äidin kolme kuukautta kestäneen työmatkan aikana kiinalaispoika päätti kuitenkin mielenosoitukseksi olla noudattamatta tiukkaa ruokavaliotaan.

Hampurilaisia ja hiilihapollisia juomia

Shanghaiist.com-sivuston mukaan poika joi hiilihapollisia juomia ja söi pikaruokaa joka ikinen päivä kolmen kuukauden ajan. Tämän seurauksena pojan paino nousi kolmessa kuukaudessa viisi kiloa. Poika tunsi pikaruokakuurin jälkeen jatkuvasti janoa ja hän joutui käymään vessassa useamman kerran yhden yön aikana. Pojalla todettiin myös diabetes.

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja