Mainos

Zyskowicz: Porvariyhteistyölle selvät käytännöt

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajan Ben Zyskowiczin mielestä on syytä sopia etukäteen, mitä hävinneen ehdokkaan vaali- ja piiritoimistot tekevät.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ben Zyskowicz haluaisi, että kokoomus ja keskusta sopisivat yhteistyöstä presidentinvaalien toiselle kierrokselle jo ennen vaaleja. Zyskowiczin kertoo ajatuksistaan Joensuussa ilmestyvässä Karjalaisessa.

Zyskowiczin mukaan kokoomuksen ja keskustan presidentinvaaliorganisaatiot tapaavat lähiaikoina sopiakseen käytännön tavoista, joilla toinen puolue siirtyy mahdollisesti toiselle kierrokselle selvinneen porvarillisen ehdokkaan tueksi. Tällaisesta tapaamisesta ei ole vielä sovittu, mutta Zyskowicz pitää selvänä, että sellainen järjestetään, vieläpä lähiviikkoina.

Zyskowiczin mielestä on syytä sopia etukäteen, mitä hävinneen ehdokkaan vaali- ja piiritoimistot tekevät. Panevatko ne lapun luukulle ja lähtevät hyvin ansaitulle talvilomalle, vai kampanjoivatko ne kaksi viikkoa jäljellä olevan porvarillisen vaihtoehdon puolesta?

Zyskowicz vastaa kokoomuksen presidenttiehdokkaan Sauli Niinistön kampanjan varainhankinnasta.

Kalli valmis yhteistyöhön

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kalli on valmis porvaripuolueiden yhteistyöhön vaalien toisella kierroksella. MTV3:n uutisten tavoittama Kalli totesi olevansa henkilökohtaisesti valmis jopa kampanjoimaan Niinistön puolesta, jos tämä olisi ehdokkaana toisella kierroksella.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.