Mainos

Zyskowicz: Keskusta pyrkii vain punamultaan

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ben Zyskowiczin mukaan pääoppositiopuolue keskustan tavoitteena vaalien jälkeen on yhteistyö sosiaalidemokraattien kanssa. Zyskowicz pitää kaksinaamaisina keskustan väitteitä, että punamultahallitus olisi vain yksi vaihtoehto muiden joukossa.

Turun Sanomien haastattelema Zyskowicz sanoo, että nykyinen hallituspohja voisi hyvinkin jatkaa vuoden -99 eduskuntavaalien jälkeen.

Aho: Kaikki vaihtoehdot käytettävissä

Keskustan puheenjohtaja Esko Aho kiisti kokoomuksen Zyskowiczin näkemyksen, jonka mukaan keskusta pyrkisi seuraavien vaalien jälkeen yhteistyöhön SDP:n kanssa.

Keskustan Lapin piirin vuosikokouksessa puhunut Aho ei tosin maininnut Zyskowiczia nimeltä, mutta kohde ei jäänyt kenellekään epäselväksi.

-Huoli vallasta on saanut jotkut kokoomuspoliitikot tekemään omia harhaanjohtavia tulkintoja keskustan kannoista, Aho totesi.

-Me lähdemme siitä, että kaikki hallitusvaihtoehdot ovat käytettävissä. Äänestäjien vaaleissa ilmaisema tahto ja puolueiden kyky sopia yhteisestä ohjelmasta sanelkoot tulevan hallitussuunnan, Aho jatkoi.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.