Mainos

Zyskowicz: Hallitus lykkää työllisyysratkaisuja

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ben Zyskowicz syyttää hallitusta siitä, että se ei ole tekemässä konkreettisia ja riittäviä ratkaisuja työllisyyden edistämiseksi.

Hallitus ei ole tekemässä konkreettisia ja riittäviä ratkaisuja työllisyyden edistämiseksi, syyttää kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ben Zyskowicz.

Sanomalehti Kalevan maanantaisessa haastattelussa suurimman oppositiopuoleen ryhmänjohtaja vaatii hallitukselta pikaista peruslinjausta esimerkiksi siitä, mitä yritysverouudistuksessa aiotaan tehdä.

Epävarmuus on Zyskowiczin mielestä myrkkyä yritystoiminnalle ja sitä kautta työllisyydelle. Punamultahallituksen budjettiesityksessä on Zyskowiczin mukaan hyvää tuloveroratkaisut, mutta oleellisempaa hänestä on se, mitä budjetista puuttuu. -Missä ovat ne hallituspuolueiden vaalien alla kansalaisille lupaamat uudet keinot työllisyyden edistämiseksi...ja työttömyyden torjumiseksi?, hän kysyy.

Zyskowiczin mukaan tilanne työllisyyskehityksessä on todella huolestuttava. Hänen mielestä hallitus etääntyy itse itselleen asettamasta tavoitteesta 100000 uuden työpaikan luomisesta odottavalla ja lykkäävällä linjallaan.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.