Mainos

Zumba® bileet laivalla!

Bienvenidos a todos a bailar La Zumba, tervetuloa Zumban pyörteisiin!

Zumba® 45' vie mukanaan monipuolisilla rytmeillä, ilolla ja energialla. Tunnilla yhdistyy Hannele Kaperin johdolla intervallinomainen harjoittelu, aerobinen harjoittelu sekä lihaskuntoharjoittelu. Tehokas ja hauska tunti kaiken ikäisille ja kokoisille liikkujille! Tule nauttimaan Zumban antamasta voimasta ja ennen kaikkea liikkumisen ilosta Baltic Princess - ja Silja Europe -laivoille! Join The Party!

Zumba® = merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso, rock’roll, country, bellydance, tango ja flamenco...

Zumba® 45'

Zumba® 45' vie mukanaan monipuolisilla rytmeillä, ilolla ja energialla. Tunnilla yhdistyy intervallinomainen harjoittelu, aerobinen harjoittelu sekä lihaskuntoharjoittelu. Tehokas ja hauska tunti kaiken ikäisille ja kokoisille liikkujille!

Tanssi ja nauti!

Zumba® on kolumbialaisen Alberto ”Beto” Pérezin kehittämä kuntotanssimuoto, josta on tullut valtava hitti maailmalla. Tunnilla hyödynnetään kaloreita kuluttavaa ja kuntoa kohottavaa intervalliharjoittelua, tanssiliikkeitä tehdään vuoroin nopeaan ja hitaaseen rytmiin. Tanssityylit ja musiikki puolestaan vaihtelevat latino- ja afrorytmeistä kansainvälisiin hitteihin. Saman tunnin aikana pääset tanssimaan vaikkapa salsaa, reggaetonia, afroa, flamencoa ja hip hoppia.

Perusideana on, että tanssiliikkeet ovat helppoja, joten jokainen pääsee heti kunnolla irrottelemaan ja nauttimaan tanssimisesta. Zumba-tunnilla ei tehdä koreografiaa saati opetella tanssitekniikkaa, vaan tärkeintä on hyvä mieli sekä monipuolinen ja hauska liikunta. Kyllästymään ei pääse, sillä jokainen tunti on ainutlaatuinen. Tavoitteena on, että jokainen poistuu zumba-tunnilta hikoillen ja hyvällä tuulella.

Artikkelin tarjoaa: Tallink Silja

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.