Mainos

Zuckerbergilta raju kommentti sosiaalisen median "jakamisista"

Facebookin johtajalla Mark Zuckerbergilla on vahva usko sosiaalisen median kehitykseen.

Zuckerberg totesi Stanfordin yliopistossa järjestetyssä tilaisuudessa, että kymmenen vuoden kuluttua ihmiset jakavat asioita Facebookissa ja muissa sosiaalisen median palveluissa tuhatkertaisen määrän nykyiseen verrattuna.

Teknologiasivusto CNet toteaa, että kyseessä on Zuckerbergin mukaan eräänlainen sosiaalisen verkottumisen "Mooren laki".

Facebook on lyhyessä ajassa noussut valtavaksi liiketoiminnaksi, ja palvelulla on jo yli miljardi käyttäjää. Zuckerberg painotti tilaisuudessa, että hän ei kehittänyt Facebookia rakentaakseen itselleen yritystä, vaan koska hän todella halusi kehittää tällaisen palvelun. Facebookin ensimmäinen palvelin maksoi 85 dollaria.

Zuckerbergin mukaan sosiaaliset verkostot ovat perustavanlaatuisesti muuttamassa ihmisten käyttäytymistä laajentamalla sosiaalisia ympyröitä.

Hän kertoo, että Facebookiin liittyessään ihmiset verkostoituvat aluksi keskimäärin 150 tuttavan kanssa, mutta ajan myötä kaverien määrä kasvaa jatkuvasti.

- Yhden määritelmän mukaan teknologia laajentaa ihmisen omia voimavaroja. Sosiaalinen media laajentaa puolestaan ihmisten sosiaalisia voimavaroja, toteaa Zuckerberg.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.