Zlatan Ibrahimovicin ohje Tottenham-tähdelle: "Hänen täytyy lähteä, ihmiset tulevat muistamaan hänet voittamistaan titteleistä"

Jalkapallon Yhdysvaltojen MLS:n LA Galaxyn Zlatan Ibrahimovic antaa ohjeen Englannin Valioliigan Tottenhamin tähdelle Harry Kanelle. Hänen mielestään Kanen tulisi lähteä pois Tottenhamista. Asiasta uutisoi Sportbladet.

Tällä hetkellä loukkaantuneena oleva Kane on Valioliigan kaikkien aikojen kovimpia maalintekijöistä. Hän on voittanut Valioliigan maalipörssin kahdesti, mutta joukkueen voittamat tittelit ovat jääneet vähiin. Ibrahimovic on voittanut urallaan 33 titteliä seitsemässä eri seurassa.

– Englannissa ollessani näin Kanen pelaavan. Hän on mielestäni hyvä hyökkääjä. Hän on edelleen kehitysvaiheessa, mutta hän tekee hyviä asioita. Mutta, kuten aina sanon, suurseurassa pelaaminen ja onnistuminen on täysin eri asia kuin vastaavan tekeminen  Tottenhamissa, joka on kaikella kunnioituksella "normaali" seura, Ibrahimovic sanoo.

Hänen mielestään Kane voisi yltää vielä suurempiin asioihin, jos hän vaihtaisi maisemaa.

– Uskon, että hän pystyy siihen. Hänen pitää kuitenkin lähteä, ihmiset tulevat muistamaan hänet voitetuista titteleistään, Ibrahimovic jatkaa.

Kane ei ole voittanut yhtään pokaalia Tottenhamissa ollessaan. 

– Tottenham on mielestäni erittäin hyvä joukkue, mutta he eivät kuitenkaan ole sillä tasolla, jota vaadittaisiin kaiken voittamiseen. Vaikka heillä onkin fantastinen päävalmentaja, Mauricio Pochettino, Ibrahimovic päättää.


Lue myös:

    Uusimmat