Zlatan Ibrahimovic antoi kaikille nuorille vapaapäivän koulusta patsaan paljastamisen kunniaksi – kouluviranomainen kuittasi naurulla: "En voi kieltää tai vahvistaa sitä"

1:16
Videolla Zlatan Ibrahimovicin hattutemppu MLS-liigassa.

Jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovicin patsas paljastetaan tiistaina Malmössä. Ruotsalaistähti ilmoitti Twitterissä, että päivä olisi vapaa kaikille nuorille koulusta, jotta he voisivat osallistua seremoniaan.

Alueen kouluviranomaisiin kuuluva Sara Wettergren naureskeli Sydsvenskanille kuultuaan tiedon Ibrahimovicin ilmoituksesta. 

– En voi kieltää tai vahvistaa sitä, mutta en voi uskoa, että se pitää paikkaansa. Hän ei voi yksinään antaa vapaata nuorille koulusta. He, jotka menevät sinne tulevat saamaan luvattoman poissaolon. Se oli sama ilmastomielenosoituksen kohdalla. Tämä ei ole varmaankaan sellainen poissaolo, jonka takia vanhemmat olisivat vihaisia. Se on suuri tapahtuma, kun Zlatan tulee itse paikalle. Sitä on pahempiakin asioita, joiden takia saada luvaton poissaolo, Wettergren sanoo.

– Patsas merkitsee minulle todella paljon. Se on perintöni. Siitä tulee symboli niille, jotka tuntevat tehneensä saman kuin minä. Sinä voit onnistua välittämättä siitä, mistä tulet tai miltä näytät. Vaikka et tuntisi oloasi tervetulleeksi tai tunnet olosi erilaiseksi. Ei pelkästään jalkapallon kannalta, sillä se merkitsee paljon enemmän, Ibrahimovic kertoi Expressenille.

Ibrahimovicin patsas paljastetaan tiistaina kello 15. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja