Zeta-Jones muistelee pelkoa

Catherine Zeta-Jones joutui keskiviikkona muistelemaan ahdistelijan tappouhkauksien aiheuttamaa pelkoa. Zeta-Jones, joka yritti pysytellä tyynenä alustavassa oikeuskuulustelussa, muisteli, kuinka hän joskus pelkäsi saavansa sydänkohtauksen, kun hän sai jatkuvasti tappouhkauksia.

Dawnette Knightia, 32, syytetään Zeta-Jonesin ahdistelusta. Hän uhkaili näyttelijää puhelimitse ja kirjeitse tammikuun 2003 ja toukokuun 2004 välisenä aikana. Alustavassa kuulustelussa päätetään, onko todisteita riittävästi oikeudenkäyntiin. Knightin asianajaja kertoo asiakkaansa olleen tyttömäisesti ihastunut Zeta-Jonesin aviomieheen Michael Douglasiin ja siksi uhkaillut Zeta-Jonesia.

Yhtään kirjeistä ei lähetetty suoraan Zeta-Jonesille, vaan kirjeet menivät hänen 87-vuotiaalle appiukolleen Kirk Douglasille, perheen ystäville sekä televisiokanaville. Kirjeissä on hyvin yksityiskohtaista tietoa Zeta-Jonesin matkustelusta kuvauspaikasta toiseen. Niissä myös väitetään, että Zeta-Jones meni Douglasin kanssa naimisiin vain rahan vuoksi. Valtaosaa kirjeistä ei edes näytetty Zeta-Jonesille. Hän kuitenkin joutui lukemaan niitä keskiviikkona oikeudessa.

Knight on nyttemmin kirjoittanut parille kirjeen, jossa hän pyytää anteeksi ja vannoo, ettei enää koskaan tuota kenellekään harmia.

Lue myös:

    Uusimmat