Zeta-Jones haastaa taas oikeuteen?

Näyttelijä Catherine Zeta-Jonesin asianajajat sanovat, että Zeta-Jones voi olla kaunis, mutta hän ei ole saavuttanut kauneuttaan Atkinsin dieetillä, eikä hän salli kenenkään antaa ymmärtää, että hän olisi. Asianajajat ovat lähettäneet kirjeen uutistoimistoille sanoen, että hänet on joissain raporteissa virheellisesti yhdistetty dieettiin. Asianajajat tutkivat nyt tarinoita ja aikovat nostaa Zeta-Jonesin puolesta syytteitä jokaista virheellistä tietoa levittävää tahoa vastaan.

Kirje julkaistiin Internetissä ensimmäiseksi The Smoking Gunin sivuilla osoitteessa www.thesmokinggun.com. Atkinsin edustaja Richard Rothstein sanoo The Smoking Gunissa, että Zeta-Jonesin asianajajat eivät ole ottaneet yhteyttä Atkinsin järjestöön. - Tapanamme ei ole koskaan ollut etsiä kuuluisuuksia mainoksiimme, sanoo Rothstein. - Minulle on täysi mysteeri, mistä juorulehdet saavat tietonsa.

"Väittämällä, että Zeta-Jones käyttää tai tukee Atkinsin dieettiä lehdet virheellisesti kertovat lukijoilleen, joihin kuuluu useita nuoria, asiakastani ihailevia naisia, että Zeta-Jones suosittelee tätä dieettiä niille, jotka haluavat pudottaa painoaan", kirjoittaa Zeta-Jonesin asianajaja kirjeessään.

Lue myös:

    Uusimmat