Zellweger: Yleisö haluaa naisia pääosiin

Renée Zellweger uskoo, että elokuvissa on nykyään enemmän vahvoja naishahmoja, sillä yleisö haluaa niitä. - Elokuvantekijät ovat huomanneet vahvojen naishahmojen tuoman arvon, yleisö on kiinnostunut niistä ja tällaisille elokuville on nyt kysyntää, sanoo Zellweger. - Ne ovat kauniita tarinoita. Minusta asiat ovat ehdottomasti muuttumassa.

Zellweger, joka sai parhaan naissivuosan Golden Globen ja Oscar-ehdokkuuden elokuvasta Cold Mountain, kertoo, että hän ja elokuvan tähti Nicole Kidman ystävystyivät tehdessään elokuvaa Romaniassa. Cold Mountain, jonka pääosassa on myös Jude Law, saa ensi-iltansa torstaina Berliinin elokuvajuhlilla.

Zellweger sanoo, ettei hän ollut pettynyt, vaikkei hän saanutkaan Oscaria viime vuonna. Hän ja Kidman, joka sai parhaan naisnäyttelijän Oscarin viime vuonna, eivät ole kilpailijoita.

Nyt Zellweger, 34, on tekemässä toista Bridget Jones -elokuvaa. Hän on lihottanut itseään rooliaan varten kymmenisen kiloa ja sanoo joskus miettivänsä, mikä vaikutus painon nostamisella on hänen terveyteensä pitkällä tähtäimellä.

Zellweger yrittää koko ajan suojata yksityiselämäänsä. - On ollut raskasta kävellä punaista mattoa pitkin, kun ihmiset huutavat nimeäni, hän sanoo. - En ole kovin hyvä siinä. Mutta se on toki jännittävää ja hauskaa. Se ei ole kuitenkaan syy, miksi teen tätä työtä. En usko, että yksityiselämäni kiinnostaa ketään, joka ei tunne minua. En rehellisesti usko, että se kiinnostaisi.

Lue myös:

    Uusimmat