Mainos

YTV: Jätteiden vastaanotto toimii normaalisti

YTV suosittaa, että pienet jäte-erät varastoidaan kiinteistöllä lakon päättymiseen asti.

Jätteitä otetaan vastaan Pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunta YTV:n toimipisteissä normaalisti kuljetusalan lakosta huolimatta. Jätteenkäsittelykeskus Espoossa on avoinna ja kolme Sortti-asemaa Espoon Ämmässuolla, Helsingin Kivikossa ja Konalassa palvelevat asukkaita maanantaista perjantaihin klo 7-21.

- Sallimme omatoimisen jätteiden tuomisen, oli sitten kyseessä huoltoyhtiö tai vaikka omakotiasukas, sanoo YTV:n jätehuollon kuljetusyksikön käyttöpäällikkö Juha Talvio.

- Taloyhtiöt voivat tässä tilanteessa toimia itse, ja meiltä on paljon kyselty asiasta. Jätteiden kuljetuksesta ovat kiinnostuneet monet kiinteistöjen huoltoyhtiöt, jotka hoitavat yleensä pihanhuoltoa, siivousta ja pieniä korjauksia.

Pääkaupunkiseudun asukkaat voivat viedä lakon takia kuljettamatta jäänyttä kotitalouksiensa yhdyskuntajätettä henkilö- tai pakettiautolla tai peräkärryllä Sortti-asemille veloituksetta.

Suuremmat kuormat kuten kuorma-autokuormat tai traktorien peräkärrykuormat vastaanotetaan veloituksetta joko Helsingin Kivikossa, Kuusakosken siirtokuormausasemalla tai Espoon Ämmässuolla YTV:n jätteenkäsittelykeskuksessa.

YTV suosittaa, että jäteasemien ruuhkautumisen välttämiseksi pienet jäte-erät (1-2 jätesäkillistä) varastoidaan kiinteistöllä lakon päättymiseen asti, jolloin ne noudetaan jäteautoilla ilman erillistä veloitusta.

YTV huolehtii pääkaupunkiseudulla keräyslasin, paristojen ja ongelmajätteiden alueellisista keräyspisteistä. Koska lakko vaikuttaa näiden keräyspisteiden tyhjennyksiin, kannattaa keräyslasin, paristojen ja ongelmajätteiden vientiä keräyspisteisiin lykätä lakon jälkeiseen aikaan.

Asiakastiedusteluihin vastaa jätehuollon asiakaspalvelu puh. (09) 156 1611.

YTV:n jäteasematietoa

Sortti-asemat sijaitsevat:

- Espoo, Ämmässuo, Ämmässuontie 8

- Helsinki, Kivikko, Kivikonlaita 5

- Helsinki, Konala, Betonitie 3

Asemat ovat auki ma-pe kello 7-21

YTV:n jätteenkäsittelykeskus:

- Espoo, Ämmässuo, Ämmässuontie 8

Keskus on avoinna ma-pe klo 7-21

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.