Mainos

Yt-neuvottelut käyntiin YleQ-kanavalla

Yleisradio aloittaa yt-nevottelut 30 henkilön työtehtävistä osan kanavauudistustaan. Neuvottelut koskevat YleQ-radiokanavan työntekijöitä.

Yle logo

Yleisradio uudistaa YleQ-radiokanavaansa ja aloittaa yt-neuvottelut kanavan henkilöstön kanssa.

-Tulevasta toimintakonseptista riippuu, että minkälaista osaamista jatkossa tarvitsemme. Näiltä osin olemme käynnistämässä henkilöstön kanssa yt-prosessia, jonka kautta katsotaan tulevat tarpeet, radiojohtaja Seppo Härkönen sanoo.

YleQ jatkaa nykymuodossaan maaliskuun loppuun. Kanavan remontti on seurausta selvityksestä, jonka Yle on tehnyt viime vuonna alkaneesta radiouudistuksesta.

Radiotoimiala on tehnyt sekä oman selvityksen että pyytänyt yhtiön ulkopuolisen selvitysryhmän raportin asiasta. Selvitykset ja johtopäätökset on tarkoitus esittää yhtiön hallintoneuvostolle kuun loppuun mennessä.
YleQ:n 30 työntekijästä noin kaksi kolmasosaa on määräaikaisia. Heidän työsopimuksensa päättyy maaliskuun lopussa. Kanavan väkeä informoitiin uudistusaikeista tänään.

- Jos merkittäviä muutoksia tulee sisältöihin, myös tarvittavat osaamiset joudutaan puntaroimaan uudestaan, Härkönen sanoo. Härkösen mukaan määräaikaisten työntekijöiden suuri osuus edellyttää, että henkilöstön määrä ja tarve arvioidaan uudestaan.

Näillä näkymin YleQ säilyttää sekä nimensä että kohderyhmänsä, joka on nuoret aikuiset. Kanavan uudistustyötä johtaa YleX:n ohjelmajohtaja Ville Vile'n.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.