Ystävät huolissaan: Tätä näyttelijää odottaa hermoromahdus!

Amerikkalaislehtien mukaan näyttelijä Owen Wilson on taas saamassa hermoromahduksen.

Owen Wilson, 42, on eronnut tammikuussa syntyneen poikansa äidistä Jade Duellista. In Touch -lehden mukaan näyttelijä on erittäin masentunut eron takia.

– Jade jätti hänet. Owen on masentunut ja nukkuu monena päivänä iltapäivään asti, lähde kertoo.

Enquirer-lehti toistaa huhun ja kirjoittaa Wilsonin ratkenneen ryyppäämään. Lehden mukaan näyttelijän ystävät ovat huolissaan. Hall Pass - lupa rellestää ja Kuokkavieraat -leffojen tähti on bongattu viime aikoina useasti hukuttamassa surujaan.

– Hän käy täällä usein, vain istumassa baaritiskillä juomassa. Yleensä hän juo itsensä humalaan viikonpäivästä riippumatta, lähde kertoo lehdelle eräästä baarista.

– Owen vaikutti olevan todella kännissä. Hän sammalsi ja esitteli itseään uudelleen ja uudelleen samoille naisille. He säälivät häntä, Wilsonin kanssa samassa baarissa ollut silminnäkijä kertoo.

Näyttelijän perhe on huolissaan hänen käytöksestään – eikä suotta! Elokuussa 2007 Wilson kiidätettiin sairaalaan. Lehdet raportoivat kyseessä olleen itsemurhayritys. Myöhemmin näyttelijän lakimies kertoi tähden hakeutuneen hoitoon masennuksen takia.

MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde In Touch, Enquirer, Celebitchy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja