Mainos

Ystävänpäivä lähestyy ja olet edelleen katkera exällesi? Ei hätää – tällä eläintarhalla on ratkaisu

Jos et ole vielä löytänyt täydellistä ystävänpäivälahjaa itsellesi, eläintarha El Pasossa Teksasissa on keksinyt hyvän vaihtoehdon. He nimeävät torakan entisen seurustelukumppanisi mukaan ja syöttävät sen mangustille kameran edessä. Asiasta kertoo CBS News.

Eläintarhalle voi lähettää haluamansa nimen Facebookissa, vaikka heti. Tämän jälkeen tarvitsee vain odotella helmikuun 14. päivää. Eläintarha näyttää koko tapahtuman livenä Facebookissa ja omilla nettisivuillaan.

Eläintarha itse kutsuu tempausta täydelliseksi Ystävänpäivälahjaksi. Entisten kumppanien perusteella nimetyt torakat päätyvät mangustien kitaan Ystävänpäivänä, mutta exien nimet ovat esillä mangustinäyttelyssä ja sosiaalisessa mediassa jo helmikuun 11. päivästä lähtien.

– Tämä on hauska tapa saada ihmiset mukaan päivittäiseen toimintaamme. Mangustit rakastavat torakoita välipalana, ja mikä parempi tapa juhlia Ystävänpäivää, kuin syöttää niille exäsi niminen torakka, El Pason tapahtumatuottaja kertoi CBS Newsille.

El Pason eläintarha ei ole ainoa, mikä juhlii torakkateemaista Ystävänpäivää. Kentissä Englannissa on eläintarha, joka nimeää torakan entisen seurustelukumppanin mukaan lahjoituksia vastaan. New Yorkissa Bronxin eläintarhassa voi myös nimetä torakan. He kutsuvat tätä "ikuiseksi ja ajattomaksi lahjaksi".

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja