Ystävä vakuuttaa: Demi Moore haluaa Ashton Kutcherin takaisin

Demi Mooren ystävän mukaan kuntoutuksesta palannut tähti halajaa ex-miestään Ashton Kutcheria takaisin.

Avioeroon pettämiskohun jälkeen päätyneellä Demi Moorella, 49, on ollut viime aikoina rankkaa. Näyttelijä vaikutti virkistyneeltä ja eloisalta palattuaan kuntoutuksesta aiemmin tässä kuussa, jonne hän joutui rajusti laskeneen painonsa takia.

Uusien väitteiden mukaan elämä kotiuttamisen jälkeen on ollut Moorella melkoista ponnistelua ja hän olisi aikeissa voittaa ex-miehensä, näyttelijä Ashton Kutcherin, 34, takaisin. Tähden ystävät ovat asiasta huolissaan.

– Demi ei ehdottomasti ole päässyt vielä yli hänestä. Hänen mielialansa riippuu ainoastaan Ashtonista ja kuinka hän vastaa Demin viesteihin ja puheluihin. Jos hän ei vastaa Demin viestiin muutaman tunnin sisään tai vaikuttaa etäiseltä, hän menee pois tolaltaan. Samalla hän ei suostu myöntämään, että on täysin hulluna häneen ja että selvästi haluaa hänet takaisin, tähden ystävä kertoi Grazia-lehdelle.

Huhujen mukaan Ashton tapailee Lorene Scafariaa ja Mooren kerrotaan kieltäytyvän uskomasta asiaa.

– Demi ei tiedä paljoa Lorenesta, sillä kuntoutuksessa häntä on suojeltu medialta. Demi ja Ashton ovat tekstailleet säännöllisesti. Hän näyttää kieltävän sen faktan, että Ashton on aikeissa asettua aloilleen uuden naisen kanssa ja odottaa tapaavansa hänet (kuntouduttuaan), tuntemattomana pysyvä lähde kertoi Heat-lehdelle.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja