Mainos

Yrityksille lähetetty satojen eurojen valelaskuja

Keskuskauppakamari varoittaa yrityksiä valelaskuista. Perusteettomia laskuja on tipahdellut yrityksille viime viikkojen aikana. Mitään täsmällisiä lukuja Keskuskauppakamarilla ei ole kesän kuluessa lähetettyjen valelaskujen kokonaismäärästä kuitenkaan antaa. Laskut ovat suuruudeltaan 500-600 euroa.

-Yrityksille on lähetetty laskuja, joiden vastaanottaja voi luulla, että kysymyksessä on yritystä sitova sopimus. Laskussa saattaa olla viitteenä esimerkiksi vastaanottajaksi merkityn yrityksen toimitusjohtajan nimi, johtaja Jukka Kero kertoo.

Yritysten on syytä olla huolellisia myös verkkotunnusasioissa. Muun muassa .com-, .net- ja eu-päätteisiä verkkotunnuksia on markkinoitu yrityksille puhelimitse, sähköpostilla ja faksilla. Asiakkaalle saatetaan sanoa, että joku on juuri aikeissa rekisteröidä yrityksen toiminimen sisältävän verkkotunnukseen. Harkinta-aikaa voi olla puhelinmyyjän mukaan vain muutama tunti.

-Tarjottuja verkkotunnuksia ei pääsääntöisesti ole rekisteröity kenellekään, vaikkei yritys olisikaan hyväksynyt tarjousta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.