Mainos

Yritykset palkitsevat asiakkaitaan leffanäytöksillä

(MTV3/Tarja Hakulinen)

Räätälöityjen elokuvanäytösten suosio on jatkuvasti lisääntynyt. Tähän astinen katsojaennätys on Ganes-elokuvalla, jonka näki 10 000 katsojaa ennen ensi-iltaa.

Yhä useammat firmat hoitavat asiakassuhteitaan elokuvanäytöksillä.

Asiakkaat ja yhteistyökumppanit käyvät mielellään elokuvien ennakkonäytöksissä, joissa esitellään viimeisimmät uutuudet ennen ensi-iltaa. Suuren maailman tyyliin tarjolla on myös ruokaa ja juomaa mukavassa ympäristössä.

Varova Oy:n toimitusjohtajan Pekka Laitisen mukaan tilaisuuksissa ei tehdä varsinaisesti kauppaa. Ennakkonäytökset ovat helppo tapa tavata ja vaihtaa kuulumisia vapaamuotoisesti.

Hänen yrityksensä tarjoaa jo neljännen kerran sidosryhmilleen elämyksen elokuvan maailmassa.

Räätälöityjen elokuvanäytösten suosio on jatkuvasti lisääntynyt.

Muutama vuosi sitten alkaneessa toiminnassa on mukana jo tuhansia yritysasiakkaita. Finnkinon myyntipäällikkö Kaj Itämäki on tyytyväinen suuntaukseen.

- Elokuvat ovat sitä uusinta uutta koko ajan, ja elokuvateattereihin tuodaan maailmalta viimeisimmät uutuudet, supertähdet ja myös kotimaiset suuret ensi-illat. Yritystilaisuuksista on muodostunut hyvä tapa saada katselijoita ja mikäs on se parempi tapa kuin toivottaa suurilla tähdillä tervetulleeksi omaan tilaisuuteensa ja tehdä isoja lanseerauksia.

Tämän syksyn tähän astinen katsojaennätys on Ganes-elokuvalla. Sen näki noin 10 000 katsojaa ennen varsinaista ensi-iltaa.

Muita suosittuja ennakkonäytösleffoja ovat muun muassa kotimaiset Tali-Ihantala, Joulutarina sekä Rölli.

Yhteistyökumppaneidenkin mielestä homma toimii hyvin.

Päivi Filsin mukaan ennakkonäytökset on mukava tapa pitää asiakkaasta huolta.

- Kyllä kokonaisuus on oikein hyvä: mukavaa seuraa, hyvää ruokaa ja vielä viihdettä päälle niin mikä ettei, täsmentää Katja Usanoff.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.