Mainos

Yrittäjät: Poliitikoille jaetuista vaalituista ei mitään hyötyä

Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jarkko Wuorinen sanoo, että yrittäjät eivät ole saaneet poliitikoille jakamiensa vaalirahojen vastineeksi hallitukselta mitään hyvää.

Yrittäjäpäivillä puhunut Wuorinen totesi, että taulujen ja seminaarilippujen vastineeksi yrittäjät eivät ole saaneet hallitukselta kuin huonoja päätöksiä.

- Hallitus ei ole uskaltanut edes noudattaa omaa hyvää hallitusohjelmaansa, joten väitän, että vaalirahan merkitystä päätöksenteon kannalta on huomattavasti liioiteltu. Kyllä meidän näkemyksemme on selkeä: rahalla ei päätöksiä osteta, Wuorinen jylisi.

Yrittäjät pelkäävät, että valmisteilla oleva suuri verouudistus johtaa yritysverotuksen kiristämiseen.

- Jopa 30 prosenttia yrityksistä lopetetaan turhaan, niillä olisi asiakkaita, liikeideoita, henkilökuntaa ja muita edellytyksiä, mutta kun jatkajia ei löydy. Jos verotus ei ole kannustavaa, miten me saamme näitä nuoria ryhtymään yrittäjiksi? Wuorinen hämmästelee.

Yrittäjien ja poliitikkojen yhteinen huoli on, mistä kymmenilletuhansille yrityksille löytyvät jatkajat. Helsinkiin kokoontunut Yrittäjäpäivien väkikin harmaantuu, lähes puolet yrittäjistä on yli 50-vuotiaita. Nuoria alle kolmekymppisiä on vain viisi prosenttia.

(MTV3)

Katso Jussi Kärjen juttu (Seitsemän uutiset 16.10.2009)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.