Mainos

Ypäjän yliajajaa esitetään vangittavaksi – 17-vuotias uhri yhä kriittisessä tilassa

Poliisi esittää vangittavaksi miestä, jonka epäillään ajaneen henkilöautolla nuoren naisen päälle Ypäjällä Lounais-Suomessa viime lauantaina. Törmäys tapahtui Forssantie 309:n kohdalla.

Mies tuli autolla Loimaan suunnasta, kun hän törmäsi 17-vuotiaaseen tyttöön iltakuuden jälkeen. Tyttö käveli törmäyshetkellä tien pientareella. Mies ei pysähtynyt onnettomuuden jälkeen, vaan poistui paikalta.

Tyttö loukkaantui onnettomuudessa erittäin vakavasti ja on poliisin mukaan edelleen kriittisessä tilassa sairaalassa. Tyttö lensi törmäyksen voimasta noin 20 metriä ja jäi ojaan makaamaan.

Nuoren naisen hengen todennäköisesti pelasti sattumalta paikalla tullut ambulanssi, joka oli palaamassa toisesta tehtävästä. Sairaankuljettajat havaitsivat tiellä käsilaukun ja pysähtyivät tutkimaan tilannetta. He löysivät nuoren naisen ojasta vain muutama minuutti törmäyksen jälkeen.

Poliisi sai törmäysiltana ja -yönä runsaasti vihjeitä tapahtumasta, ja ratkaisevat vihjeet tulivat poliisin mukaan seuraavana aamuna. Poliisi löysi epäillyn kuljettajan ja auton Kanta-Hämeen Jokioisista aamukymmeneltä sunnuntaina.

Epäillyllä rikollista taustaa

32-vuotias jokioislainen mies on kuulusteluissa tunnustanut teon. Hänellä ei ole ajokorttia, ja hänellä on poliisin mukaan jonkin verran rikollista taustaa.

Mies on kertonut ajaneensa noin 90 kilometrin tuntivauhtia törmäyshetkellä. Hän ei ole kertonut, miksi ei pysähtynyt törmäyksen jälkeen.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä vammantuottamuksena, liikennepakona ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.