Youtube-ilmiön uskomaton käänne: Näyttelijä haluaa tanssimaan pakit saaneen kersantin kanssa

Youtubessa pyörineet tanssiaiskutsut jatkuvat. Nyt tanssiaiskutsun esittikin näyttelijä Linda Hamilton, joka haluaa tanssimaan pakit saaneen kersantin kanssa.

Youtubessa esitetyt tanssiaiskutsut julkkiksille eivät ota loppuakseen. Nyt asetelma on kääntynyt päälaelleen. Kieltävän vastauksen tanssiaiskutsuunsa saanutta kersantti Ray Lewisiä kosiskellaan merkittävältä taholta. Näyttelijä Linda Halmilton haluaa tanssimaan pakit saaneen kersantin kanssa.

Youtube-villitys alkoi, kun näyttelijä Mila Kunisille osoitettiin kutsu Pohjois-Carolinan Greenvillessa järjestettäviin merijalkaväen tanssiaisiin. Kunis otti kutsun vastaan, ja aikookin tanssia kersantti Scott Mooren käsipuolessa!

Tämän jälkeen alikersantti Kelsey De Santis pyysi Justin Timberlakeaseuralaisekseen tanssiaisiin. Joukon jatkoksi liittyi kersantti Ray Lewis, joka pyysi näyttelijä Betty Whiteä seurakseen. White kuitenkin kieltäytyi.

Kun Hamilton kuuli, ettei White pääse tanssimaan Lewisin kanssa, hän laittoi Youtubeen videon, jossa pyytää päästä kersantin daamiksi. Hamilton mainitsi olevansa, jos nyt ei yhtä kokenut kuin White, niin ainakin kaksi kertaa hauskempi kuin kollegansa. Näyttelijä suorastaan aneli päästä kersantin kanssa tanssimaan.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja