Yllätyspaluu: Lewis Hamiltonin luottomiehen sairausloma jäi yhteen kisaan

Lewis Hamiltonin pitkäaikainen kisainsinööri Peter Bonnington palasi yllättäen tehtäviinsä vain yhden kisan poissaolon jälkeen. 

Mercedes ilmoitti ennen Meksikon GP:tä Bonningtonin olevan sivussa kahdesta kisaviikonlopusta Isossa-Britanniassa tehtävän leikkausoperaation takia.

Vuodesta 2013 Hamiltonin kisainsinöörinä toiminutta Boningtonia tuurasi Meksikossa menestyksekkäästi Marcus Dudley, joka johdatti kuskin voittoon ja vain neljän pisteen päähän kuudennen maailmanmestaruuden varmistamisesta.

Bonington oli kuitenkin takaisin tehtävissään taas perjantain harjoituksissa Austinissa. Mercedes ilmoitti harjoitusten lopuksi.

– "Bono" on tullut takaisin tähän viikonloppuun lennettyään tänne eilen. Joten se on todella hänen äänensä radiossa, tiimi vahvisti medialle.

Yhden voitetun kisan tehtävää hoitanut Dudley ehti näin ollen antaa hyvät näytöt tulevaisuuttaan varten.

– Paine on valtava meille kaikille eikä ole todellakaan helppoa olla se henkilö, jonka täytyy puhua minulle, Hamilton totesi Meksikossa.

– Bono hoitaa sen todella hyvin, ja tietysti Marcuksen loikkaus välittömästi siihen tehtävään, on todella paineellista hommaa, mutta hän näyttää ottaneen sen todella hyvin vastaan, Hamilton jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat