Yllättävä valinta - Jared Letosta blondi

Söpönä poikana tunnettu laulaja Jared Leto yllättää uudella hiusmallilla. Entinen tummatukka on värjännyt hurjan irokeesinsa vaaleaksi.

Wireimages/AOP

Wireimages/AOP

Laulajana ja näyttelijänäkin uraa tehnyt Leto kuvattiin hurjassa kampauksessa Pariisin muotiviikoilla. Leto seurasi Diorin näytöstä näyttelijä Jessica Alban vieressä. Onkohan Leton uusi vaalea irokeesi yritys karistaa entinen söpön pojan imago kannoilta? Muotitietoinen Leto on jo 38-vuotias, mutta näyttää huomattavasti ikäistään nuoremmalta.

Leto ei hätkäytä ihmisiä ensimmäistä kertaa, sillä maaliskuussa hän yllätti irokeesissa, joka oli päältä aniliininpunainen. Tätä ennen tähdellä oli tummat hiukset, jotka oli ajeltu sivulta kaljuksi.

Diorin näytöstä seurasi celebitchy.com -sivuston mukaan myös toinen vaalea tähti. Näyttelijä Blake Lively oli päässyt istumaan Voguen päätoimittaja Anna Wintourin viereen. Tämän huhutaan tarkoittavan sitä, että Lively on niiden arvovaltaisten joukossa, jotka poseraavat Voguessa. Aika näyttää, nähdäänkö kaunotar muotiraamatun kannessa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: www.celebitchy.com

Kuvat: Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat