Yllättävä tutkimustulos: Näin kauniin naisen läsnäolo vaikuttaa mieheen

Kaunis nainen tekee miehestä avokätisemmän, kertoo tutkimus.

Naisen ulkonäkö vaikuttaa miehen käyttäytymiseen, kertoo Daily Mail.

Brittiläiset ja hollantilaiset tiedemiehet tutkivat miesten ja naisten käytöstä laittamalla heidät pelaamaan tietokonepeliä. 130 vapaaehtoiselle kerrottiin, että he voisivat lahjoittaa rahaa tietokoneen avulla. Osa testattavista istui yksin, osa taas joutui miehen tai naisen läheisyyteen.

Kun miehiä ja heidän pelaamistaan tarkkaili nainen, miehet lahjoittivat 28 prosenttia enemmän rahaa kuin siinä tapauksessa, että vieressä seuraava henkilö oli mies. Viehättävän naisen läsnä ollessa miehet lahjoittivat enemmän rahaa kuin yksin pelaillessaan.

Naispelaajiin miehen läsnäolo ei vaikuttanut yhtä voimakkaasti. Naiset antoivat saman summan rahaa huolimatta siitä, pelasivatko he yksin vai jonkun katsellessa.

Aikaa ja rahaa

Tiedemiehet kehittivät toisen kokeen, joka keskittyi miesten havainnointiin. Pelaajien piti paitsi päättää, paljonko rahaa he lahjoittivat, myös pelata samaa peliä useita kierroksia. Naisten seurassa pelanneista miehistä tuli muita kilpailuhenkisempiä, ja he lahjoittivat ajan kuluessa enemmän rahaa.

Miehen seurassa tai yksin pelanneista miehistä sen sijaan tuli pelikierrosten tiimellyksessä vähemmän avokätisiä.

Lopuksi miehiltä kysyttiin, haluaisivatko he lahjoittaa aikaansa hyväntekeväisyyteen. Kauniin naisen läsnäolo sai miehet jälleen anteliaalle tuulelle, ja esimerkiksi suostumus verenluovutukseen tai lasten kanssa työskentelemiseen irtosi helposti!

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja