Ylläs-Sampo naureskelee: En pahastunut Hirviniemen heitosta

Subin Ylläs – huipulla tuulee -sarjasta tuttu Sampo Kaulanen vieraili lauantaina Putous-yleisössä yhdessä tyttöpuoliensa kanssa.

Diili-ohjelmasta tunnetuksi tullut Äkäslompolon oma kauppias Sampo Kaulanen vieraili lauantaina Putouksen yleisössä. Kaulanen on naimisissa Diilistä tutun Michele Murphyn kanssa ja mukana iltaa viettämässä hänellä oli tyttöpuolet Jasmin, 13, ja Jade, 8.

– Olen seurannut paljon Putousta, ainoastaan ensimmäinen kausi jäi katsomatta. Tyttöpuolet ovat myös kovia faneja. Iina Kuustosesta ja Aku Hirviniemestä olemme aina tykänneet. En sitten tiedä mikä siinä Akussa on, hänen läppänsä vain uppoaa minuun, Sampo kertoo.

Aku Hirviniemi ja Sampo taistelivat Kultainen Venla -gaalassa yleisön suosiosta. Katsojat saivat valita suosikkiohjelmansa ja -esiintyjänsä Kultainen Venla -gaalan yleisöäänestyksessä. Hirviniemi ei kuitenkaan pärjännyt äänestyksessä, vaan yleisön suosikeiksi parhaan esiintyjän Kultaisen Venlan saajaksi olivat Sampo Kaulanen, Arman Alizad ja Ville Haapasalo.

Kolmen kärjen kuultuaan Aku Hirviniemi kommentoi tilannetta viikolla lyhyesti MTV.fille:

– Onnea molemmille finalisteille, mutta ihmettelen, kuka on Sampo Kaulanen? Aku veistelee tyylilleen uskollisena.

Putoukseen saapuessaan Sampo oli päässyt tapaamaan Akua.

– Näimme Akua tuolla ulkona, hän huomasi minut ja sitten höpistiin. Enhän minä nyt Akun heitosta ole pahastunut, se oli hauska juttu, Sampo naureskelee.

– Aku on tosi kiva, Jade säestää vierellä.

Yleisöäänestyksessä parhaan esiintyjän Kultaisen Venlan voitti Arman Alizad.

Lue myös:

    Uusimmat