Mainos

Ylivieskassa paha liikenneturma

Yksi pyöräilijä sai surmansa, kaksi loukkaantui pahoin ja toiset kaksi lievästi, kun henkilöauto törmäsi kahdeksan nuoren pyöräilijän joukkoon eilen Ylivieskan Raudaskylällä.

Onnettomuudessa surmansa saanut oli kouluikäinen poika; nuoret olivat noin 15-17-vuotiaita paikkakunnalla asuvia. Pahoin loukkaantuivat yksi tyttö ja yksi poika. Onnettomuus tapahtui alkuillasta, kun retkellä ollut pyöräilijäin joukko oli menossa kohti paikallista kyläbaaria ostoksille. Pyöräilijöitä lähestyi loivan mutkan takaa paikkakuntalaisen miehen ohjaama henkilöauto. Samaan aikaan lähestyi myös vastakkaisesta suunnasta pyöräjoukkoa toinen henkilöauto. Nuorten takaa mutkasta tullut auto ajautui jarrutuksesta huolimatta pyöräilijöiden joukkoon ja suistui tieltä törmäyksen jälkeen.

Ylivieskan poliisi oli eilen illalla hyvin vaitonainen turmasta, koska kaikkiin omaisiin ei saatu yhteyttä. Poliisi ei epäillyt kuljettajaa rattijuopumuksesta. Turman takia otettiin yhteys myös paikalliseen kriisipalveluryhmään, jonka tehtävänä on auttaa kaikkia avuntarvitsijoita silminnäkijöistä osallisiin. Lisätietoja jakaa Ylivieskan terveyskeskus. Poliisi tutkii turmaa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.