Mainos

Ylivertainen ja erinomainen kansanmies - näin keskustalaiset kehuvat Väyrystä

Keskustalaiset puoluekokousedustajat ylistivät tänään kilpaa presidenttiehdokastaan Paavo Väyrystä.

– Hän on erinomainen ehdokas koko Suomen presidentiksi. Hänellä on kokemusta ja näkemystä sisä- ja ulkopolitiikasta. Hän on kansanmies, joka osaa puolustaa kuntien etua, arvioi Marjut Sassi Lappeenrannasta.

– Hän käy presidenttiehdokkaasta. Hän on yhteisten asioiden ajamiseen pätevä mies. Hän päihittää muiden puolueiden ehdokkaat ideologiallaan maaseutumaisen elinmuodon tukemisesta, sanoi Heikki Pyyluoma Honkajoelta.

– Hän on vahva, erittäin kokenut konkari, joka on kokenut paljon ja kaikesta huolimatta on onnistunut varsinaisissa tekemisissään. Hänellä on vahva itsetunto, mutta jos sen ei anneta häiritä, hänessä on aineksia moneen, kuvaili Juhani Hakala Ikaalisista.

– Hän on perehtynyt, taitoa löytyy. Parempaa vaihtoehtoa ei löytyisi, uskoi Jaana Niemi Heinolasta.

– Hän oli puolueen paras ehdokas. Hänellä on kaikki presidentiltä vaadittavat ominaisuudet, erittäin pitkä kokemus eri aloilla ja toiminut vahvasti puolueessa pitkään. Kuten tiedämme, Väyrynen osaa ottaa asioihin kantaa, kannanotot ovat johdonmukaisia ja Suomen kansalle parhaita. Väyrysessä ei ole juuri muuta vikaa kuin se, että kun hän on niin ylivertainen henkilönä, hän tuo sen joskus esiin niin, ettemme ymmärrä kuinka erinomainen henkilö hän on, sanoi Veijo Peltola Mäntsälästä.

Väyrysen ehdokkuus ensi tammikuun presidentinvaaleihin vahvistettiin tänään ylimääräisessä puoluekokouksessa Helsingissä.

(MTV3)

Katso Eeva Lehtimäen juttu (Seitsemän uutiset 29.10.2011)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.