Mainos

Ylistetty kauneustuote kasvoille: Linnunjätöksiä!

Maailma on pullollaan mitä erikoisempia kauneustuotteita ja -hoitoja. Olisitko sinä valmis laittamaan linnunjätöksiä kasvoillesi kauneuden nimissä?

Härän siemennesteestä lapamatoihin – naiset ovat valmiita kokeilemaan lähes mitä vain kauneuden nimissä. Vahvin ja erikoisin villitys huippukylpylöiden hyllyillä kuitenkin lienee tässä: satakielen uloste. Eikä minkä tahansa linnun, vaan Japanin Kyūshūn saarella elävän satakielen, jonka jätökset ovat kultaakin arvokkaampaa. Tämän uniikin aineosan on sanottu jättävän iholle terveen hehkun.

Kyseinen muun muassa riisistä ja linnun ulosteesta koostuva kasvohoito on saanut kauniimman ja romanttisemman nimen, kuten Geishakasvohoito. Kasvohoidon hinta pyörii noin 165 euron kieppeillä Iso-Britanniassa.

Kyseinen kasvohoito saattaa kalskahtaa korvaan, mutta kyseinen ihmetuotteen nimeen vannovat muun muassa Victoria ja David Beckham. Molemmat ovat tuotteen vannoutuneimpia faneja.

– Kun Victoria oli Japanissa, hän ihaili paikallisten naisten puhdasta ihoa ja sai selville, että se näiden kasvohoitojen ansiota, Beckhamien ystävä on paljastanut.

– Hän kiinnostui tästä ja palattuaan takaisin hän löysi New Yorkin kauneussalonkeja, jotka tarjosivat kyseistä hoitoa. Hän kokeili sitä (hoitoa) ja hänen ihonsa näytti upealta. Victoria käyttää myös kotonaan kyseistä kasvorasvaa, jossa on satakielen kakkaa, lähipiiristä kerrotaan.

Tuotteen on kerrottu toimivan, sillä siinä on entsyymejä, jotka käyvät kuolleen ihon kimppuun. Satakielen uloste kuorii ihon ja tuo pinnalle kaiken lian ja pölyn, joka kerääntyy iholle. Ulosteessa guaniinia, mitä myös helmissä ilmenee. Eikä kyseinen rasva kuulemma haiskahda pahalle lainkaan!

Mikä sinun mielestäsi on hullunkurisin kauneushoito- tai tuote?

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuvat: Shutterstock, Splash

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.