Mainos

Ylikiimingin ampumapauksesta vangitseminen

Ylikiiminkiläinen mies ja nainen ammuttiin kuoliaiksi Ylikiimingissä, Juopulin koululla perjantaina iltapäivällä.

Oulun käräjäoikeus on vanginnut Ylikiimingin henkirikoksista epäillyn miehen. Mies vangittiin todennäköisin syin kahdesta murhasta. Poliisin mukaan rikosnimike voi vielä muuttua esitutkinnan aikana.

Ylikiiminkiläinen mies ja nainen ammuttiin kuoliaiksi Ylikiimingissä Pohjois-Pohjanmaalla perjantaina iltapäivällä. Poliisi otti rikoksista epäiltynä kiinni paikkakuntalaisen vuonna 1957 syntyneen miehen.

Uhrit löytyivät lakkautetun Juopulin koulun luokkahuoneesta. Surmattu nainen oli syntynyt vuonna 1962, mies oli häntä vuotta nuorempi. Koulun sisätiloissa oli tapahtuma-aikaan ulkopaikkakuntalainen nainen, joka pääsi pakenemaan paikalta. Hän meni lähitaloon ja ilmoitti veriteosta hätäkeskukseen.

Surmista epäilty pakeni rikospaikalta, mutta löytyi samana iltana kesämökiltään. Poliisin mukaan mies oli löydettäessä humalassa, eikä tehnyt vastarintaa. Miehellä ei ollut tuolloin ampuma-asetta hallussaan, mutta poliisi löysi sen mökin ulkopuolelta. Alustavissa kuulusteluissa mies myönsi tehneensä surmat.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.