Mainos

Yli 40 kuoli Irakin väkivaltaisuuksissa

Autopommit ja aseelliset selkkaukset ovat vaatineet kymmeniä kuolonuhreja eri puolilla Irakia. Tuhoisimmassa iskussa Bagdadissa uhrien joukossa oli useita naisia ja lapsia.

Yli neljäkymmentä ihmistä sai tänään surmansa Irakin väkivaltaisuuksissa. Eniten uhreja vaati Bagdadin keskustassa räjähtänyt autopommi, joka surmasi ainakin 23 ihmistä ja haavoitti lähes 40:ää. Viranomaisten mukaan kuolleiden joukossa oli useita naisia ja lapsia.

Sisäministeriön mukaan aseistautuneet miehet ajoivat paikalle kahdella minibussilla ja avasivat tulen väkijoukkoa kohti. Viisi ihmistä kuoli tulituksessa. Kun ihmiset tulivat auttamaan haavoittuneita, miehet räjäyttivät toisessa autossa olleen pommin.

Tarkastusasemalla Bagdadin eteläpuolella ammuttiin kuusi ihmistä, Tajin tukikohdassa Bagdadin pohjoispuolella taas ammuttiin neljä irakilaissotilasta.

Jusifijahin alueella pääkaupungin luoteispuolella autopommi tappoi neljä siviiliä. Yliopiston dekaani ja kaksi hänen henkivartijaansa ammuttiin autoonsa Bagdadin pohjoisosassa.

Pohjois-Irakissa sijaitsevasta Kirkukista löytyi kahden poliisin ruumiit. Heidät oli poliisin mukaan siepattu eilen.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.