Mainos

Yli 200 kuollutta Taiwanissa

Yli 200 matkustajan pelätään saaneen surmansa taiwanilaisen matkustajakoneen maahansyöksyssä Taiwanissa. Balilta Indonesiasta Taiwaniin matkalla ollut lentokone syöksyi tänään maahan noin kilometrin päässä pääkaupungin Taipein Tshiang Kai-shekin lentokentältä.

Kaikki koneessa olleet 196 ihmistä saivat surmansa. Lisäksi kuoli poliisilähteiden mukaan maassa ainakin seitsemän ihmistä koneen syöksyessä asuinalueelle. Matkustajien joukossa oli useita ulkomaalaisia, mutta heidän kansallisuuksiaan ei vielä tiedetä. Uhrien joukossa oli myös Taiwanin keskuspankin pääjohtaja Sheu Yuan-dong vaimoineen sekä useita korkeita korkeita talousvirkamiehiä.

Onnettomuus tapahtui, kun China Airlinesin matkustajakone yritti laskeutua Taipein kentälle, mutta syöksyi maahan ja syttyi palamaan.

Näkyvyys oli äärimmäisen huono. Ohjaaja ilmoitti, ettei hän näe kunnolla kiitorataa ja pyysi lupaa yrittää uutta lähestymistä, kertoi lentoyhtiön edustaja.

Tilanne lentokentällä oli onnettomuuden jälkeen kaoottinen ja ilma sumuinen, Taipein lentokenttävirkailijat kertoivat. Onnettomuuskone oli tyyppiä Airbus 300. Suurin osa koneen matkustajista oli palaamassa rantalomalta Balilta.
(STT-AFP-Reuters)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.