Mainos

Ylen ja kaapeliyhtiöiden neuvottelut venyvät

Parhaillaan on käynnissä neuvottelut siitä, mitä Ylen digitaalisia kanavia kaapeliyhtiöt tarjoavat analogisina asiakkailleen elokuun lopun ja ensi vuoden helmikuun lopun välisenä aikana.

Yleisradion ja kaapeliyhtiöiden neuvottelut analogisen jakelun jatkosta venyvät. Kaapelitelevisioliiton toimitusjohtajan Jyrki Ojalan mukaan asiasta oli määrä päättää tänään, mutta ratkaisun aikaansaamiseksi neuvotteluille on annettu viikko lisäaikaa.

Parhaillaan neuvotellaan siitä, mitä Ylen digitaalisia kanavia kaapeliyhtiöt tarjoavat analogisina asiakkailleen elokuun lopun ja ensi vuoden helmikuun lopun välisenä aikana.

- Epäselvyyttä on siitä, mitä jaetaan ja mitä ei. Neuvottelut ovat kuitenkin sujuneet hyvässä hengessä. Tässä on monta asiaa, jotka vaikuttavat toisiinsa. Kokonaisuus on kaikille tärkeä, kuvaili Kaapelitelevisioliiton toimitusjohtaja Ojala.

Yle on esittänyt, että kaapeliyhtiöt ottaisivat tarjontaansa TV1:n ja TV2:n lisäksi ainakin FST5:n. Yhtiöt taas eivät haluaisi pitää kovin montaa analogikanavaa, koska ne vievät tilaa muun muassa tulevalta teräväpiirtotarjonnalta.

Ylen hallintoneuvosto valtuutti viime viikolla Ylen johdon neuvottelemaan sopimukset kaapeliyhtiöiden kanssa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.