Mainos

Yleltä potkut saaneen olutankkurin fanisuosio kasvaa

Ylen uutisista eilen potkut saaneen Kimmo Wilskan kannatus kasvaa sosiaalisessa mediassa. Facebookiin on perustettu jo muutamakin ryhmä, joka ihmettelee Ylen suivaantumista Wilskan olutpilailusta englanninkielisessä uutislähetyksessä.

Wilska sai potkut, kun hän esitti juovansa olutta Uudenmaan alkoholitarkastuksia käsittelevän sähkeen jälkeen aamupäivän uutislähetyksessä.

- Osoittakaamme arvostusta tälle miehelle, sillä hänen pitäisi saada mahdollisten potkujen sijasta mitali teoistaan Ylen uutislähetyksen yhteydessä, sanotaan yhdessä Facebook-kannustusryhmässä. Ryhmällä on jo yli 25 000 fania.

Toinen Facebook-ryhmä kerää kannattajia, jotka vaativat Yleä antamaan Wilskalle työnsä takaisin.

Muuallakin netissä kirjoittajat ovat pääosin sitä mieltä, että Wilskan potkut olivat Yleltä liian tiukka veto, ja että Yle on huumorintajuton ja tylsä yhtiö.

- Pelkkä julkinen varoitus olisi mielestäni ollut kohtuullisempi rangaistuskeino. Hänet olisi voinut myös siirtää muunlaisiin tehtäviin talon sisällä, eräs nettikirjoittaja pauhaa.

Yle on pyrkinyt poistamaan Youtubesta videonpätkiä Wilskan kohua herättäneestä tempauksesta.

Wilska on työskennellyt Ylellä tuntityöntekijänä. Hän on ollut myös pitkään Suomen Kannabisyhdistyksen varapuheenjohtaja ja tiedottaja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.