Yleisimmät kauneuspulmat ratkaistiin – ota opiksesi!

Kynsilakanpoistoaine loppuu kriittisellä hetkellä, hiusväri haalistuu ja iho alkaa talven tullen halkeilla. Jokainen kärsii tietyistä kauneusongelmista etenkin näin talven kynnyksellä, mutta oikeilla vinkeillä arjen haasteelliset kauneuspulmat on helppo selättää!

Arkisiin kauneudenhoito-ongelmiin saattaa löytyä yllättävän helppoja ratkaisuja. Oikeilla vinkeillä kinkkisistä tilanteista on mahdollista selvitä helposti.

Huolehdi ihosi kosteudesta tehokkaasti

Kosteusvoide imeytyy ihoon paremmin heti suihkun jälkeen. Lämpimän veden pehmentämä iho vastaanottaa kosteutuksen paremmin ja etenkin kylmillä säillä kuivuneen ihon välttämiseksi ihoa olisi hyvä kosteuttaa heti suihkun jälkeen.

Tee tekoripsistä luonnollisemmat

Tekoripset näyttävät usein epäluonnollisen täydelliseltä. Luonnollisemman lookin luodakseen tekoripsiin kannattaa harjata varovaisesti ripsiväriä, jotta tekoripset sulautuisivat luonnollisemmin omiin ripsiin.

Hoida kynsinauhojasi

Silmänympärysvoiteet ovat tavallisesti erityisen kosteuttavia ja siksi ne toimivat hyvin myös kynsinauhoihin. Levitä silmänympärysvoidetta kynsiesi pieliin ja huomaat, kuinka kuivat kynsinauhat muuttuvat hetkessä terveemmän näköisiksi.

Suojele hiusväriäsi

Hiusväri haalenee helposti silloin kun hiukset ovat kuivat. Jos hiuksia kosteuttaa erityisellä tehohoidolla säännöllisesti, kestää hiusväri kirkkaampana pidempään.

Valmistele ihosi sheivaukseen

Iho alkaa helposti punoittaa sen jälkeen kun ihokarvoja on ajeltu. Lämmin vesi voi kuitenkin pelastaa tilanteen. Malttamalla pysyä lämpimässä suihkussa muutaman minuutin ennen karvojen ajelua, iho ei ärsyynny yhtä helposti kuin tavallisesti. Ihokarvat myös pehmenevät lämpimän veden vaikutuksesta helpottaen ajelua. Hyvästi punaiset pilkut säärissä!

Kokeile helppoa kynsilakanpoistoainetta

Jos kynsilakanpoistoaine loppuu, ei välttämättä tarvitse suunnata suoraan kauppaan. Väritön kynsilakka toimii nimittäin samaan tapaan kuin kynsilakanpoistoaine. Lakkaamalla kynnet värittömällä kynsilakalla ja pyyhkimällä sen jälkeen vanutupolla kynsilakat lähtevät tehokkaasti.

Huolehdi hygieniasta

Meikkisutien ja -siveltimien puhtaus on ihon kannalta ensisijaisen tärkeää. Meikkivälineiden kautta iholle saattaa tulla epäpuhtauksia, joista kehittyy esimerkiksi finnejä. Kiinnitä huomiota siihen, että peset meikkivälineesi tasaisin väliajoin ja yhtä huolellisesti kuin kasvosikin.

Erottele kiharat sormin

Sen sijaan, että harjaisit juuri rullilta avaamasi kiharat, oikaise niitä sormin. Harjaamalla kiharat litistät ne helposti tai kampauksesi muuttuu toivottua pörröisemmäksi. Sormin asetellut kiharat näyttävät sitä vastoin hyvin luonnollisilta.

Lue myös:

AVA

Lähde: Huffingtonpost

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja